Nieuws

Wat is het belangrijke onderwerp waar veel verzekeraars liever niet over praten? Een aantal tips om dit te doorzien!

Verzekeringen zijn zinvol als we voorzichtig zijn met wat we kopen, aangezien banken en verzekeringsmaatschappijen u normaal gesproken niet de beste deal krijgen als u rechtstreeks bij hen een verzekering koopt. De reden voor dit trieste feit is meestal dat de meeste mensen niet weten wat een eerlijke prijs is als het gaat om het betalen voor een goedkope verzekering of het vergelijken van verschillende polissen.

  • Naast het feit dat soms te dure verzekeringssystemen komen in verschillende smaken en we moeten verstandig te kiezen, daarom zullen we een kijkje nemen op een aantal basis hypotheekverzekeringen.

Welke verzekeringen hebben Nederlanders nodig?

De hypotheekverzekering (of kortweg MPPI) is de eerste en is vrij duur, daarom de favoriete van alle makelaars en hypotheekverstrekkers. Deze verzekering betaalt in principe maandelijks als u niet kunt werken vanwege een ziekte of een ongeval. Deze polis heeft meestal een vaste looptijd, in de meeste gevallen een jaar. De betaling wordt meestal 30 tot 60 en in sommige extreme gevallen 90 dagen na de gebeurtenis ontvangen. Een advies is om te winkelen om de beste prijs te krijgen als u voor deze polis gaat.

  • De inkomensverzekering is de tweede polis die we zullen noemen, sommigen noemen deze polis kortweg Permanente Ziektekostenverzekering of PMI. Deze polis is vergelijkbaar met de hierboven vermelde polis, omdat ze je ook betaalt als je niet kan werken door een ziekte of een ongeval, maar ze biedt je geen dekking voor werkloosheid, daarom is ze beduidend anders dan de hierboven vermelde polis.

Sommige mensen hebben echt een verzekering nodig voor de gezondheid

Sommige mensen geven de voorkeur aan een dekking voor levensbedreigende ziekten, wat onze derde verzekering is, omdat deze een bedrag ineens betaalt als je niet meer kunt werken, een goed voorbeeld van een levensbedreigende ziekte is een hartinfarct. Deze dekking is ook een beetje duur, dus het is praktisch een must om voor een goede deal rond te shoppen.

Spread the love