Nieuws

Hoe kun je de wereld veranderen door naar je eigen binnenkant te kijken? Een aantal manieren op een rij gezet!

Als je je afvraagt “wat wil ik in het leven”, of “hoe kan ik mijn leven verbeteren”, “welke mogelijkheden heb je dan over vijf jaar willen opbouwen? Wanneer je vanuit je innerlijke kern beter weet, wil je nooit de indruk wekken dat je in fantasie of leugen leeft.

Een Cursus in Wonderen stelt: “Hoe je wakker wordt is het teken van hoe je de slaap hebt gebruikt. Aan wie heb je het gegeven? Onder welke leraar heb je het geplaatst? Op dat moment wisten we gewoon niet precies wat we met ons leven wilden doen. Laten we eerst eens zien dat het ontdekken van wat je echt met je leven wilt doen voor niemand een gemakkelijke taak is, en het is ook niet iets waar je echt een stap-voor-stap handleiding voor kunt maken.

  • Dat gezegd hebbende, als je niet echt zeker weet wat je wilt doen, of het nu een carrière, een levensstijl of iets anders is, kunnen een paar verschillende oefeningen je helpen om vast te stellen wat je echt wilt. Hier zijn vier manieren om te proberen vast te stellen wat u van uw toekomst wilt.

Het beste uit uzelf halen door naar binnenkant te gaan

Je begint je nederlagen te accepteren met je hoofd omhoog en je ogen open, met de genade van je geest, niet het verdriet van je ego. Je leert om je gedachten te veranderen over hoe je de wereld ziet. En je leert om al je wegen te bouwen op vandaag, want de grond van morgen moet nog bestaan.

  • Na een tijdje leer je dat elke zonneschijn brandt als je te veel krijgt. En je leert dat je het echt kunt verdragen, en dat je echt sterk bent, alleen maar om te zijn wie je bent.
  • Een goede vriend van mij en een wijze zakenman in zijn latere jaren, die nooit met pensioen ging, presenteerde een paar woorden aan een afstuderende klas van studenten klaar om de wereld in te gaan. Ze vroegen zich natuurlijk af: “Wat wil ik in het leven?”

Welke verschillen kun je zien als je de wereld wil veranderen?

” Na een tijdje leer je het subtiele verschil tussen het vasthouden van een hand en het ketenen van een ziel. Je leert dat liefde niet betekent dat je op iemand moet leunen, en gezelschap betekent niet dat je veilig bent. Je begint te ontdekken dat kussen geen cadeautjes zijn en contracten geen beloftes zijn.

  • Ik wil graag zijn woorden met je delen, omdat ze geschikt zijn voor iemands vraag over wat ik wil in het leven.
  • Doe het op jouw manier
  • Op het weten van het antwoord: wat wil ik in het leven.
  • Toen je genoeg hebt van de wereld en overweegt hoe je kunt weten wat je wilt in het leven, wist je dat je ervoor kunt kiezen om deze wereld te verlaten wanneer je maar wilt?
  • Ik heb het niet over je fysieke dood; ik bedoel een verandering van gedachten in hoe je de realiteit van deze wereld interpreteert, is hoe je van gedachten verandert om blijvend succes in je leven te hebben.
Spread the love