Telefoons

Welke dingen moet je echt in de gaten houden als je data wil opslaan van je iPhone naar je computer?

Het is al lang geleden dat de iPhone de mobiele telefoon en de manier waarop we die overbrengen heeft hervormd. Vanaf dat punt is er een ton veranderd; hoe dan ook, de belangrijkste beperkingen die door Apple worden opgelegd tegen het verplaatsen van iPhone-informatie naar de PC blijven bestaan. Dit artikel analyseert de aanpak van de versterking van de iPhone naar de PC, die de beperkingen van Apple omzeilt.

Versturen van iPhone-contacten naar PC:

Met het verschijnen van de iCloud is het eenvoudiger dan ooit om iPhone-contacten te verplaatsen tussen talloze gadgets in het opbergen van iPhone-contacten op de servers van Apple. Hoe het ook zij, stel je een scenario voor waarin je hoopt een veilige verbroken versterking van je contactenlijst weg te zetten van de servers van een buitenstaander. Hoe de versterking van iPhone-contacten legitiem aan uw PC?

  • Alles bij elkaar genomen, is het juiste antwoord niet zo eenvoudig vanaf het begin, omdat er handenvol, zo niet honderden applicaties zijn die garanderen dat er een iPhone contactimport, tarief, verhuizing of versterking kan worden gedaan. U kunt gebruik maken van iTunes en uw iPhone-contacten aanpassen aan uw Windows-contacten. Dit vereist echter wel dat u uw iPhone met iTunes synchroniseert. In het geval dat uw iTunes-bibliotheek niet recentelijk is gesynchroniseerd met uw iPhone, loopt u het risico dat uw iPhone-muziek wordt opgeschoond door iTunes.
  • Onlangs vond ik een paar outsider projecten die bieden om te gaan met uw iPhone contacten en, onder verschillende hoogtepunten, kan u helpen met het verplaatsen en versterken van de iPhone contacten naar een ander gebied, bijvoorbeeld een andere iPhone of eenvoudig naar een organisator op uw PC.

Hier vindt u een korte beschrijving van het primaire programma in het echte leven, genaamd CopyTrans Contacts.

Dit programma verwacht dat je een Windows-pc hebt, als de kans groot is dat je een Mac gebruikt of een pc niet wilt gebruiken om de informatie op je iPhone te versterken, scroll dan verder naar beneden. Koppel je iPhone aan je pc, waarna je contactpersonen verschijnen.

Je hoeft alleen maar je iPhone-contacten te kiezen in het programmavenster en ze naar een organizer op je pc te slepen. Uw iPhone-contacten worden als een *.vcf-record in de agenda geplaatst. U kunt later gebruik maken van deze documenten en ze weer terugzetten op uw iPhone, mocht u dat nodig hebben of zelfs naar een andere iPhone.

  • Er zijn verschillende selectieve methoden voor het verplaatsen van iPhone-contacten, met inbegrip van zowel uw PC als een middenpersoon, of legitiem door middel van uw iPhone gadget. Zo zou My Contacts Backup bijvoorbeeld je oude iPhone-contacten naar je e-mailaccount sturen, vanwaar je ze op je nieuwe iPhone kunt herstellen.
  • Als je hoopt dat je al je contacten van verschillende online records, bijvoorbeeld je Facebook, LInkedIn, E-mail, enzovoort, naar je iPhone kunt brengen, kun je gebruik maken van Smartr Contacten.
  • Smartr-contacten brengen uw contactgegevens van uw verschillende sociale en online records over naar hun servers en tonen alle informatie die geconsolideerd is in hun applicatie en die bedoeld is om op uw iPhone te draaien.

Aanpassen van contacten en andere iPhone informatie aan uw Google-account door middel van Google Sync

Een bekende methode om uw online informatie te versterken, in ieder geval voor de personen die een Google-account hebben, is door middel van Google Sync. De kans dat u geen Google-account heeft, is groot dat u zonder veel moeite een Google-account kunt openen. Google synchroniseren is allesbehalve moeilijk in te stellen op uw iPhone en zal uw Contacten, E-mail en Agenda’s aanpassen aan uw Google-account.

  • U kunt uw iPhone-contacten synchroniseren door middel van iTunes match up door de keuze “Google Contacten” in “Een staat van harmonie Contacten met” onder het tabblad “Informatie” te kiezen.
  • Voor de personen die misschien willen weg te houden van iTunes match up, de eenvoudigste route is het gebruik van Google Sync rechtmatig op hun iPhone. Om dit te doen, moet u in wezen een Exchange-account instellen door naar Instellingen > Mail, Contacten, Agenda’s &gt te gaan; Account &gt toevoegen; Microsoft Exchange.
  • Maak gewoon de set-up wizard af waar u uw Google-clientnaam en geheime zin moet invoeren, ondanks de draagbare server van Google (m.google.com).

De iPhone contactpersonen op elkaar afstemmen via tal van gadgets die gebruik maken van de iCloud

Voor de mensen die geen problemen zouden zien met het overbrengen van hun contactgegevens op de servers van Apple; let wel, de kans is groot dat je een beveiligingssleuf bent die hun gegevens zorgvuldig ontkoppeld houdt, dat zul je waarschijnlijk niet waarderen, Apple heeft een wat handig Cloud-fase opgebouwd voor het delen van je iPhone-contacten, schema’s, foto’s en zelfs muziek over het geheel van je iOS-gadgets, die in principe de iCloud worden genoemd.

  • Alle iOS-gadgets, bijvoorbeeld de iPod Touch, iPhone en iPad die op iOS 5+ draaien, zijn dan ook goed te gebruiken met de iCloud. Om de iCloud op je iPhone te activeren, zou je in eerste instantie een Apple ID moeten instellen. Voor een Apple ID moet u normaal gesproken uw Visa-gegevens opgeven.
  • Vervolgens schakelt u de iCloud op uw iPhone in door naar Instellingen > iCloud
Spread the love