Uitvaart

Welke verzekeringen kun je naast de levensverzekering afsluiten voor zaken rondom de uitvaart, lees er hier direct meer over

Staat het kopen van een levensverzekering op uw lijst van belangrijke dingen om te doen? Nou, dat zou het moeten zijn. Laat me je een paar vragen stellen. Hou je van je echtgenoot? Hou je van je kinderen? Hou je van je ouders? Ben je een verantwoordelijk persoon? Heeft u enig gezond verstand? Oké, genoeg. Je denkt waarschijnlijk dat ik nu een eikel ben, heb ik gelijk? Nou, de waarheid doet soms pijn en als je “ja” antwoordt op al deze vragen en geen levensverzekering hebt, dat ik gedwongen zou zijn om dat punt te beargumenteren.

  • Hoe belangrijk is een levensverzekering voor uw dierbaren? Het is belangrijk genoeg dat de uitgaven voor uw definitieve regelingen worden doorgegeven aan al deze personen, in die exacte volgorde, uw echtgenoot, uw kinderen, als ze de wettelijke leeftijd hebben, en dan uw ouders, tenzij u een soort van verzekering hebt om voor die definitieve uitgaven te zorgen.

Er zijn diverse soorten begrafenis- en uitvaartverzekeringen beschikbaar op de markt

Ik weet dat dit waar is, niet alleen omdat ik een voormalige levens- en ziektekostenverzekeraar ben, maar ook omdat ik dit persoonlijk heb meegemaakt. Ik heb veel respect en liefde voor het individu dat hun laatste uitgaven in de schoot van mijn vrouw en mij achterliet, en hoewel we uiteindelijk op een later tijdstip werden terugbetaald, was het zeker een schok voor ons beiden toen. Het vergelijken van een uitvaartverzekering is een van de eerste stappen die je kunt zetten, daarna kun je de premie berekenen en een kostenplaatje maken.

  • Als kostwinner van het huishouden zou je genoeg levensverzekeringen moeten hebben om voor je gezin te zorgen totdat je jongste kind afstudeert aan de universiteit. Dit is inclusief elke rekening die je nu hebt, elke rekening die je verwacht in de toekomst te hebben en een redelijk bedrag dat er bovenop komt voor het geval er iets anders onverwachts gebeurt. Daarom noemen ze het een verzekering, voor die onverwachte dingen.

Er zijn verschillende personen die een begrafenisdekking kunnen afsluiten

Uw echtgeno(o)t(e) of een belangrijke andere persoon moet ten minste een begrafenisdekking hebben, en nog meer als hij of zij eender welk soort inkomen in het huishouden binnenbrengt. Minderjarige kinderen moeten een begrafenisverzekering hebben, tenzij u een voertuig of iets dergelijks mede ondertekent.

  • Ik raad u ten zeerste aan om, zodra u klaar bent met het lezen van dit artikel, naar de dichtstbijzijnde website te gaan en een levensverzekering aan te vragen, zodat u voor uw gezin kunt zorgen zoals een verantwoordelijk persoon verondersteld wordt te doen. Laat uw eigen nalatigheid hen niet onnodig belasten. Genoeg gezegd.

Spread the love