Default

Welke manieren zijn er beschikbaar om een boxspring leasen gemakkelijk te maken? Bekijk de matrassen die je kunt leasen

Wist u dat het spiraalveermatras voor het eerst werd geïntroduceerd in het begin van de jaren 1860 en dat dit matras meer dan 140 jaar later nog steeds het meest populair is? Echter, zoals zowat alles, komen betere technologieën met de tijd mee, en in die tijd zijn we getuige geweest van zowel de Industriële als de Technologische Revolutie. Nieuwsflits: andere matrastypes zijn er en elk type beweert iets te bieden, (het kan een korting zijn; een rustiger nachtrust of iets dat geen drukpunten creëert).

Wat uw boot ook drijft, laat u niet verleiden om een “goedkoop matras” te kopen, tenzij u het eerst uitprobeert. En dit zou je mantra moeten zijn voor alle slaapplaatsen, inclusief de te bespreken oppervlakken: spiraalveer, latex en traagschuim. Het is ook slim om naar nieuwe opties te kijken, je kunt namelijk beginnen met een boxspring leasen, of een andere optie kiezen.

Over Coil Spring (Innerspring) matrassen leasen

Zoals gezegd werd dit slaapoppervlak meer dan 140 jaar geleden voor het eerst gepatenteerd en is het nog steeds het meest populair. Vandaag de dag kan deze matras gebruikt worden op een plat bedoppervlak en voor een verstelbaar frame wordt een speciaal gemaakte spiraalveer matras gemaakt. Hoe het is opgebouwd: Eenmaal opgerold wordt het metaal getemperd om de spoel vast te houden. Bij een hoogwaardiger spiraalmatras zal de spoel waarschijnlijk een hoger aantal wendingen hebben. Spoelen kunnen aan elkaar worden verbonden of onafhankelijk blijven, waarbij de laatste minder kans heeft om beweging over te brengen. De luxere modellen zijn bedekt met een laag traagschuim, latex en/of een kussensloop.

Over Latex Matrassen:

Latexschuim, is een natuurlijke stof gemaakt van het melkachtige sap van de rubberboom, Hevea brasiliensis. Dit oppervlak is flexibel genoeg om te worden gebruikt op zowel vlakke als verstelbare bedden. Latex is een gewild product omdat het niet alleen werkt zoals traagschuim, zich aanpast aan uw lichaam en drukpunten vermindert, maar ook hypo-allergeen is. Schimmel, schimmel en bacteriën kunnen niet leven in latexschuim en het is ook zeer resistent tegen huisstofmijt. Goed nieuws voor wie zeer gevoelig of allergisch is voor deze factoren. En geen chemische geur!

Spread the love